Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma i u nejnovějšího článku. R^:-)

2 0
možnosti
Foto

U Vašeho následujícího blogu jste neotevřel diskuzi. Právo autora, čili i Vaše. Uvedl jste i své zdůvodnění. Také i Vaše právo. K onomu Vašemu článku. Je nepochybné, že zde i někteří vojáci ,,spřátelené" armády zahynuli. V této diskuzi jsem uvedl i svědectví svého kamaráda, jako jeden z příkladů, jak. Nevím však o případu, kdy by byl úmyslně zabit některý voják kýmkoli v tehdejším ČSR. Že měli množství havarií, nehod, či různých ,,mimořádek", to zcela jistě. Zda by ovšem byli dopředu plánovány konkretní, tedy až jmenovité oběti, to by musela být asi,,echt" konspirace s cílem odstranit konkret. osobu. Je ovšem pravdou, že mnohé z ,,obětí" z řad ,,přátel" byly tehdejší propagandou označovány jako oběti v boji ,,s kontrarevolucí".

3 0
možnosti
Foto

Diskuzí není třeba a radno se bát.

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Komentář k diskusi: ;-D;-D;-D Zatrolená práce! ;-D;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

Komentář ke komentáři;-) Jsou diskuze, tedy ty skutečné, a tzv. diskuze, jako např. pod blogy. Ty ovšem diskuzemi ve skutečnosti nejsou. Je to jen směsice korepondenč. vjádření i ,,vyjádření", ,,rozjíždějících se", MNOHDY AŽ ,,DO KAMOLI" ;-) V tom, sem tam, něco polemiky, něco filipiky, něco ega kohokoli, vzájemného tu napadání, tu ,,souznění". V sumě ,,gulášek", mnohdy velice až připálený;-)

2 1
možnosti

P53e46t26r 50J56í94l53e23k

11. 8. 2018 22:06

Vzpomínám také na situace z té doby ve vlaku, ale v Rusku samém. Projížděli jsme jako záklaďáci na cvičení do pouští. Politruk nás svolával denně na školení, abychom správně chápali ten hnus všude kolem, práci to měl nelehkou, byl nám pro smích.. Ale prohlédnout si tu ohavnou mrtvolu na Rudém náměstí jsme museli napochodovat povinně.

7 1
možnosti

:-)......Dost váhám, jestli si mám také přisadit. Už jsem to napsal dnes jednou. Měl jsem třicet, když jsem to ráno v rádiu slyšel,....hrůza. Doplatil jsem na to v zaměstnání, vzal to čert. ̈

Ale na druhé straně......akademicky vzdělaný pan Klvaňa píše, že nás Rusové DOBYLI! Možná z jeho pohledu. Já bohudík pamatuji, jak jsme je vítali šeříkem, šílení radostí, že už nemusíme utíkat do sklepa při bombardování, že se nemusíme bát o rodiče, že si pro ně kdykoliv bez zaklepání přijde gestapo.

Měli jsme statek, přijeli špinaví na malých konících jakéhosi primitivního plemene. Spali u nás, Koně a vojáci ve stodole, důstojníci v parádní seknici, jak se tenkrát pravilo.

Svět se obrátil! Němci v čele s Hitlerem, kteří usilovali o naše nebytí jsou našimi přáteli, ti, co nás zachránili sklízí jen opovržení a hanbu! Opravdu v divné době žijme, jak někdo v minulosti napsal.......doba vymknutá z kloubů, šílí! !!!!!!

3 10
možnosti

Jak vaše politická dezorientace souvisí s článkem?

9 3
možnosti

...víte,co znamená "udržet si náraznikové pásmo??"

2 1
možnosti

Ruske?

Vsude na svete a za jakoukoliv cenu.

4 2
možnosti
Foto

Dík za zastavení, Honzo

0 0
možnosti
  • Počet článků 1002
  • Celková karma 22,23
  • Průměrná čtenost 1193x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy