Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle autora by asi měl ministr vzít do ruky hrablo, a jít ten sníh odhrnout. Pokud se ovšem o to nemají starat silničáři, ale jak zpívá Nohavica - silničáři jsou překvapeni velice, když sníh zasypal jim silnice. A že se postavilo málo dálnic? To je sice pravda, ale nejprve je nutné opravit tankodrom (prý dálnice) z Prahy do Brna. Nějak mi uniká, v čem byli předcházející ministři lepší...

0 0
možnosti
Foto

Nejde o to, jestli byli ti předchozí lepší, ale jaký byl tento. A dobrý rozhodně nebyl. Kromě toho nevím, proč by se nemohlo stavět současně, když se někde rekonstruuje. Myslíte, že všude na světě staví nejdřív jednu dálnici, pak druhou, pak třetí at.?

Ministr si hrablo brát nemusí, ani pilu, ale je ministr proto, aby služby, které stát provozuje, fungovaly. A jestli není schopen to zařídit (jak ano všude říká, že vše zařídí), pak nechť jde od válu a nastoupí někdo schopnější.

1 0
možnosti

J17a65n 21H14u86r11y78c16h

9. 4. 2019 14:40

Je s podivem kolik je v Česku odborníků na dopravu. Autor článku je pravděpodobně seznámený jen s články v novinách a údajů z všeho schopných populistických sdělovacích prostředků. Proti jeho předchůdcům je pan ministr daleko nejlepší.

1 0
možnosti
Foto

ANO, jistě, samozřejmě ;-D

1 0
možnosti
Foto

si často vzpomenu na starou pravdu, nehledej důvody proč to nejde, ale způsoby jak to udělat a jen dodám...dobře :-)

2 0
možnosti
Foto

Tak nějak to bude :-)

Jaromíre, jezdíme pravidelně, tak asi oba víme, jak u nás vypadají silnice. Neříkám, že by to bylo úplně špatné, ale zapadlejší okresky, to je mnohdy skoro stejná bída jako za starých časů "šokyálizmu". O dálniční síti hodně zaostávající za narůstající dopravou ani nemluvě. Zdravím

1 0
možnosti

Vážený pane autore. To už jste zapomněl, jak tady řídili ministerstvo dopravy předchozí ministři ? Já si to dobře pamatuji. Buď nedělali vůbec nic a kdo nic nedělá nic nezkazí nebo si hrabali do vlastní kapsy. Jsem zvědav, jak bude pracovat nový ministr.

1 0
možnosti
Foto

Proti tomu, co píšete, pane Buriane, nic nenamítám. A na to, jak bude pracovat nový ministr, jsem taky zvědavý.

1 0
možnosti
Foto

Pan Ťok ve funkci ministra dopravy obstál. Zahajovat stavby je složitější než stříhat pásky. Zázraky tam nedokáže nikdo.

1 0
možnosti
Foto

Máte NAPROSTOU pravdu. Vždyť sám pan ministr řekl, že rychleji by nedokázal stavět dálnice ani Superman :-);-D:-)

1 0
možnosti

Proč 14 hodin stála D1? Je vůbec pravdou, že někdo zakázal odstraňovat stromy? Proč? Jak vypadalo jeho rozhodnutí? Jakou měl k tomu pravomoc? Hasiči v noci při vichřici nezasahují? Kdyby zde byla polární noc, tak D1 nepojede 4 měsíce? Neměly být stromy vykácené z ochranného pásma? Kdo je za nevykácení odpovědný? Jak byl nebo bude potrestán? Proč není v zákoně možnost domoci se odškodnění za ztrátu volného času?

Dálnice Brno-Vídeň, výsměch

Na hlavním tahu do Vídně, na mostě přes hráz vodní nádrže Nové Mlýny byly instalovány semafory a zaveden kyvadlový provoz. Někdy se říká, že Češi jsou pouze Rakušáci, kteří se nenaučili německy. Ne, jsme horší než Afričané.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672667

2 0
možnosti
Foto

Pokud Babiš nenabídne ministerstvo dopravy ODS, nebo některému jinému kritiku, udělá těžkou politickou chybu.

0 1
možnosti

Proc? Tam jsou rodinne vazby na stavebni firmy a vse pojede jak na dratku.;-D

2 0
možnosti

D. Ťoka, v Panoptiku Vlády odborníků - Ještě považuji kupodivu za slušného člověka. Vytýkat je mu možno cokoliv - Na straně druhé ČR je v raritní situaci! Máme prachy - Nestavíme. Byrokracie je tak mocná, že Stát začíná požírat sám sebe. Nevím jak to dělají v Polsku - Jejich rozvoj Infrastruktury je až neuvěřitelný! My čerkáme až bude líp - Tam se již dlouhodobě lípe jezdí ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Jestlipak nečekají, až nebudou peníze. Aby pak mohli říkat, že proto dálnice nestavěli a nepokračovali v modernizaci železnic, protože s už předstihem, prorocky jasnozřivě viděli, že jednou peníze nebudou :-):-):-)

2 0
možnosti
Foto

Ze sněhu v prosinci na D1 bych stejně podezříval sluníčkáře, to byla jasná sabotáž a kampaň :-)

2 0
možnosti
Foto

Účelovka! Sněhové vločky platil Soros a sypal Kalousek! Kavárníci a sluníčkáři za to mohou ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1002
  • Celková karma 21,73
  • Průměrná čtenost 1193x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy