Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Je třeba si plně uvědomit, že Babiš pumpuje peníze především do svých firem a bezhlavě do politických bodů. Bohužel se mu to nějak vymyká a efekt pocitu, že jsou někde skutečně napumpovány peníze, kromě politických keců, nějak tak nepřichází.

6 0
možnosti
JN

Soudruzi ! Především bych vás všechny chtěl pochválit za podporu soudruha Trizuliaka .. soudružka Jandová se vyjádřila, soudruh doktor Vodvářka taktéž, soudruh Vlk jako obvykle nechyběl .. soudruzi Turner a Polický .. to je taková naše soudružská jistota .. ale soudruzi .. nevíte někdo co je se soudruhem Hornerem ? Snad nedostal rozum ? Chyběl by nám .. byl to dobrý soudruh.

1 4
možnosti
KB

K19a50r29e16l 53B63o92k

27. 6. 2019 23:31

Pan Babiš pumpuje peníze do lídí a přesto jsou nespokojeni. To jako Babiš pumpuje do lídí svoje peníze? Nesmysl. Podnikatelům a živnostníkům se daří, platí daně a to jsou ty peníze, které údajně Babiš pumpuje do lidí. Prostě má kliku, že se dostal do vlády, kdy se republice nebývale daří.

10 1
možnosti
Foto

To je právě zvláštní. Patrně má ten pán kliku, že je u moci v době, kdy se republice dobře daří a přesto jeho vláda vyrábí schodek, který je momentálně 51 miliard a mezitím tatáž vláda úporně zvažuje další zvyšování daní. Přitom je silniční síť neuvěřitelně zanedbaná, všude dostupný rychlý internet je v nedohlednu, obrovský vnitřní dluh stále máme v péči o životní prostředí a v půdě exploatované jednostranným, devastačním způsobem. Ve zdravotním a sociálním systému chybí peníze, drasticky se například omezují prostředky na péči o seniory. Takže to vypadá na velmi špatné hospodaření. A možná i pumpování společných peněz z našich daní "úplně jiným směrem". Sice možná k lidem této země, ale asi jen k několika "vyvoleným".

7 0
možnosti
Foto

No dyť on do sebe také pumpuje peníze, a také není spokojený. ;-)

Karma

9 1
možnosti
Foto

Díky! Jste jedna z mála, kdo pochopil, že v tom nadpisu článku je ironický dvojsmysl. Velký Pumpař taky nedosáhne kýženého štěstí. Notabene když klidně na své cestě šlape i po vlastních dětech

3 0
možnosti
OM

Ti obcane, kterym je pumpovano, tak spokojeni jsou a urcite na demonstraci nebyli a obavam se ze az budou volby, opet budou volit sveho Velkeho pumpare. Tolik asi k te nespokojenosti.

3 1
možnosti
Foto

No, já jsem důchodkyně, takže do mě Babiš také "pumpuje peníze", ale na demonstraci jsem byla 2x a spokojená nejsem. Jestli já nakonec nebudu nevděčná 8-o?;-D

6 1
možnosti
Foto

Kdysi jsem napsal, že pan Babiš je v podstatě primitivní člověk. On má čuch na peníze, nepostrádá skrupule, avšak stran nějakých poněkud hlubších úvah je to s ním zlé. On se totiž opravdu diví, protože toto je už nad jeho chápání.

Někdo nechce peníze? Nemyslitelné.....Oni dostali přidáno a jsou nespokojeni.... nemyslitelné.

To je esence jeho myšlení.

Marku karma.

13 1
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Chování pana Babiše je bída.

7 0
možnosti
DV

D22a63v86i11d 32V63l52k

27. 6. 2019 15:32

Díky Marku!

9 1
možnosti

Kecy v kleci!Kdybys byl starodůchodce,tak bys mluvil jinak.

2 16
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS