Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je, Marku, přesnéR^:-)

3 0
možnosti
Foto

Z éry Václava Havla zdědil současný režim mnoho chyb, ale pn Babiš s Mílošem Zeman se je snaží řešit a odstraňovat. Velký respekt těmto osobnostem !

1 4
možnosti
Foto

Další humoristické vystoupení, v pořadí tuším už třetí nebo čtvrté v této diskusi! ;-D

Jsem rád, že vnímáte situaci s takhle groteskním pohledem, gratuluji

R^[>-][>-][>-]R^

3 0
možnosti

R^

Dík za rekapitulaci! Teď už jde především o to, nastoupit cestu slušných politiků, což se nám dosud moc nedařilo! Podceňovali jsme Slováky a Slováci nás předběhli!

:-)

5 0
možnosti
Foto

Bohumíre, ono to přijde, přes zdánlivou nemožnost (a přes všechny dosavadní neúspěšné pokusy) se najednou objeví slušní politici. Ale chtělo by to, aby mezi lidmi zesílila poptávka po nich. Na Slovensku evidentně je. A je to zejména proto, že tam je tradičně silnější základ víry. Věřící a dobře vzdělaní mladí lidé začínají být slyšet.

A může to nastat i u nás. Nemusí to být "věřící" v úzce konfesním smyslu, ale spíše lidé, kteří mají víru v základní hodnoty a nezbytnost jejich uplatňování ve společnosti. Tohle vnímá velice silně i u mladých lidí, kteří jsou iniciátory akcí Milionu chvilek pro demokracii. Je třeba pozorně naslouchat tomu jak mluví, jak se vyjadřují a jak své počínání vysvětlují. Dělám to, snažím se naslouchat, vnímám tam hodně upřímnosti a dobrých úmyslů. Ne však naivitu, oni vědí, co dělají. Jinak by ani nebylo možné, aby přišlo na Letnou kolem 300.000 lidí. My tady za pár let nebudeme, ale oni ano. Na nich začne stále více ležet zodpovědnost za to, jak bude vypadat naše země a život v ní.

1 0
možnosti
Foto

Ano máte pravdu a jsou to i mé pocity - máme se tak jak se nám, natož mým rodičům ani nesnilo.

To nejhorší co se nám ale děje, je to, že chamtiví lidé nám kradou čas. To jsou ty egoistické hry, ve kterých jde jen o vlastní sebeuspokojení, bez ohledu na to, co je pro naši společnost opravdu důležité.

Recept proti těmto sebestředným mocipánům, jediný způsob jak vybřednout z tohoto marasmu, je kvalitní vzdělání. Tady jsme ale ani nezačali. Naopak plytkost televizních stanic, bulvárních tiskovin a bezbřehá amorfnost internetu, jediné to zdroje informací skalních voličů stávajících vládců, mnohé naděje neskýtá.

Někde jsem pochytil smutnou myšlenku, že Babiš s podporou Prchala došel k poznání, jak překvapivě lehké je dnes dostat se k moci, když má člověk dostatek peněz a zároveň netrpí morálními zábranami.

3 0
možnosti

Nejhorší je snad to, jak Miloš Zeman s námi hraje pokra ZA NAŠE PENÍZE! Jeho vzdor proti zákonům a proti Ústavě je velmi nebezpečnou hrou! A jeho voliči stále nevnímají, jak se jim ve skutečnosti vysmívá! :-)

4 0
možnosti

Nic nenormálního se neděje, žijeme v demokratické zemi a všechny jmenované excesy a činnosti opačného charakteru s tím prostě nějak korelují.

4 2
možnosti
Foto

Že se nic nenormálního (ba dokonce nemorálního) neděje, to snad ani nelze napsat vážně. R^ Proto palec pro Vás za humorný příspěvek.

Přeji vše dobré

3 0
možnosti
Foto

Marku,karma. Nevím, kam lze ještě klesnout stran ČSSD. R^

4 0
možnosti
Foto

Už asi není kam. Jde patrně o totální neschopnost poučit se z historie. Viz rok 1946, kdy sociální demokracie pomohla komunistům uchvátit moc a rok 1948, kdy byla komunisty pár měsíců po únorovém puči vděčně pohlcena - zlikvidována.

8 0
možnosti

J81o93s39e93f 41N85i26k12l

28. 6. 2019 20:08

Čím dříve a podrobněji rozhlásíte špatné zprávy, tím lépe?

2 3
možnosti

Ale ne, řekl to přece Hamáček a teď jsem slyšel avizovat nedělní pořad Moravce - ústavní krizí s otazníkem. -usmívající se smajlík

2 1
možnosti

Ale jděte. Ústavní krize není. A vládní krize zatím také ne. Na tu zadělal Hamáček. Nicméně pořád se problém řeší. A jen se Vás zeptám, pokud bude sociální demokracie navrhovat na ministra koně (a myslím, že k tomu nemá daleko), myslíte, že bude Kysela volat prezident musí bezodkladně jmenovat? -úsměvný smajlík

8 2
možnosti

Trochu nerozumné mudrování! Strůjcem krize je přeci Miloš Zeman, který odmítá podrobit se Ústavě! Není to na hraně vlastizrady? :-)

2 0
možnosti
Foto

Položit správnou otázku, to je fakt umění. A Vy hned tři. Gratuluji! R^R^R^

3 0
možnosti

J52o71s90e12f 63N89i36k94l

28. 6. 2019 20:05

..."Těžko opravovat co není rozbité,pokud se bude v opravě pokračovat, rozbije se to"......OP

2 2
možnosti
Foto

;-D ;-D ;-D Humoristickými příspěvky se to tady jenom hemží. Děkuji, nečekal jsem od Vás, že tenhle blog vezmete s takovým vtipným nadhledem ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 1002
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 1193x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy