Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za všechny slušné příspěvky, Diskusi k tomuto tématu uzavřu poznámkou o podstatě problému. Komunisté, jakmile znovu ucítí moc, začínají znovu podrývat základy společnosti. V tomto případě úskočným, zamaskovaným zpochybněním holocaustu. Zdánlivě dojemná péče o vepřové maso je skrytým útokem na památník koncentračního tábora v Letech. Mnozí diskutující pod tímto článkem to "jasnozřivě" pochopili a věnovali se ve svých příspěvcích otevřenému zpochybňování povahy toho tábora a tím pádem i zpochybňování celé mašinérie nacistického zla, jíž byl koncentrační tábor v Letech součástí.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

J53o95s93e19f 91K94l76a59t

10. 8. 2019 21:33

Bolševika ze srdce nenávidím a vždycky jsem nenáviděl, ale tohle je snad poprvé co s bolševikem souhlasím . Co se proboha má pořád uctívat? Máme snad zakázat hospodu na Bílé hoře nebo zahrádky u radnice v Praze? Ten vepřín byl užitečný a pokud vím tak ani do Káraného tábora nezasahoval.

2 0
možnosti
Foto

Nechci Vás kárat za překlepy, ale Káraným táborem jste tomu fakt nasadil korunu ;-D.

Když bolševíky nenávidíte (jak píšete), to je Vaše volba. Jen bych poznamenal, že nenávist nejvíce užírá toho, kdo nenávidí. Což se naprosto evidentně projevuje na vyznění Vašeho příspěvku.

A taky nemám absolutně nic proti hospodě na Bílé Hoře. Hospoda je místem setkávání lidí a když se lidé opravdu potkají, patří to k nejlepším věcem, jaké se můžou stát

Na rozdíl od Vás nenávist nemám a nenávistí nežiji. Kritika komunistů je z mé stany z úplně jiného soudku. Nepoučili se, neuznali viny a proto se jejich špinavá šmouha dál táhne naší přítomností: Totálně prolhaná Grebeníčkova kniha o církvi. Jejich pokus o zmaření restitučního vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi. A zcela hloupé provokace ve stylu s. Filipa, kterému evidentně leží na srdci žaludek a nemá ani tu nejmenší pietu vůči obětem rasistické-nacistické zvrhlosti.

Přeji Vám hezký večer a kousek pokoje v srdci.

3 2
možnosti
Foto

Zdeňku, děkuji a zdravím! Přeji hezkou neděli (zítra)

0 0
možnosti

Ten vepřín byl alespoň užitečný. Co nám dá nějaký památník, ke kterému stejně nebude nikdo chodit?

4 0
možnosti
Foto

Pardon, ale to je od Vás přízemní hloupost. Popíráte potřebnost muzeí, pomníků, ̈kostelů a všech kulturních památek v obecném smyslu. Je to takové leninské: "Znič národu kulturu a zmocníš se jeho duše"

0 5
možnosti

A60l79e53š 67F29r78ý51b10a

10. 8. 2019 16:23

Vepřů se zastanu vždycky, tedy pokud jde o jídlo. A někde bylo video, jak v Číně čistá prasátka skákala do vody.

Těch osob, které si zničily krásné bydlení, bych se naopak nezastal ani náhodou. A sousedům to v těch místech nevadilo, nevolali policii. Taková zrůdnost ! by se nemohla stát ani v Indii, kde jsou lidi normální.

****************************

Ti, kvůli kterým se vepřín musel zavřít, se sem většinou přemístili (lze to tak nazvat?) až po 2. válce. To velikou většinou nejsou potomci těch, které Němci zavraždili.

3 0
možnosti

P29e20t86r 22N82e61d39v91ě46d

10. 8. 2019 12:35

Já myslím, že chápete naprosto přesně. Občas není špatné dát si fakta a tvrzení z různých textů k sobě. Jednou se vysmíváme rusákům jak byli zaostalý, pár dní na to se od nich učí němci to, co už uměli pár let před tím. A tak dále......

4 1
možnosti
Foto

Aha, Vy si myslíte? ;-D;-D;-D Tak si myslete, přeji Vám to.

A také Vám přeji hezký víkend.

1 2
možnosti
Foto

Karma, tady zase muselo vytéct žluči koukám...

6 3
možnosti
Foto

Filipe, žel je to pravda.

Děkuji za zastavení a přeji Vám i všem hezký víkend.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1002
  • Celková karma 22,07
  • Průměrná čtenost 1193x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy