Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Trizuljaku, ani nevíte, jak jste se trefil. Když jsem byl mladý jinoch (v 80. letech) přestěhovala se naše rodina do paneláku v okresním městě. V přízemí bydlel starý pár. Pán každé ráno hned po rozbřesku vycházel ven s fotoaparátem na krku a tlustým zápisníkem do města. Fotil a zapisoval si veškeré nešvary proti socialistické morálce od popíjejících zedníků až po řemeslnický šlendrián. To pak nosil domů a jeho žena to zpracovávala do udavačské formy. Zajímavý koníček na stáří.

1 0
možnosti
Foto

Pane Buriane, měli jsme takovou sousedku. Zapisovala i SPZ aut našich kamarádů, když k nám přijeli na návštěvu. Pokud jsme večer poseděli, tak sehnutá v předklonu poslouchala pod okny. Málokdo v naší vesnici měl pochybnosti o tom, že pak bděle "občansky hlásila" na patřičných místech. Jednou šel kdosi večer kolem nás a když ji viděl pod okny skloněnou v typické náslechové pozici, nahlas pozdravil ;-D To úplně stačilo. Byla hrozně vzteklá a tuším asi tak dva - tři měsíce dala pokoj.

0 0
možnosti
Foto

Naděje je nejsilnější příběh... a nikdy na ni není pozdě.Díky Marku.

1 0
možnosti
Foto

Je to tak, Filipe... Dík za vnímavé čtení...

1 0
možnosti

R^ Všechno Vám to věřím, kromě té úplně první věty. :-)

0 0
možnosti

Moc církvi nerozumím, ale ráda navštěvuji kostely staré i ty nové ... Tento se mi líbí...

R^

1 0
možnosti
Foto

Dík za postřeh v obou jeho částech :-) Uznávám...

0 0
možnosti

Už v biblické knize Izajáš se píše: "Pojďte, projednejme to spolu, praví Hospodin. I kdyby vaše hříchy byly jako šarlat, zbělejí jako sníh, i kdyby byly rudé jako purpur, budou bílé jako vlna."

Bůh usiluje o každého člověka, ale ne každý člověk usiluje o Boha.

1 0
možnosti
Foto

To je velmi příhodný citát. Děkuji!

0 0
možnosti

R^

Člověk by měl být obrazem Božím. Ale často není. Především v oblasti lásky a milosrdenství se pohled člověka často liší od pohledu Božího.

:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS