Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Strache s Hofferem dostali, co zasloužili. Spíše se mi zdá, že trend prosakujici celým naším prostorem (Vysegrad), kam stejně Rakušan mimoděk spadá, ať pár náckům nebudu mluvit z duše.. Je, že socani sklízí za svoji rozežranou a marnotratnou politiku, co si zaslouží.. Lehká národní hrdost k národu, ambice při zemi a hlavně žádné excesy týkající se korupce. Pak průměrný volič nezklame a zvolí.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Napsal jste to skvěle. Já jsem Gretu zkraje propásla, tak jsem nevěděla, o co jde. A když se k ní vyjádřil náš monarcha Zeman, a pak i syn jeho úhlavního přítele Klause, tak jsem vážně myslela, že je to nějaká nová, strašně zlá eurokomisařka, která nám sem chce každý měsíc posílat 10 000 migrantů. A ona puberťačka 8-o;-D!!

2 6
možnosti

R21a15d88e48k 46K50o14h19u82t

1. 10. 2019 18:35

Nepřítel mého nepřítele je mým největším přítelem, a nejen to, ale i tím nej vzorem...

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Máte pravdu. Chování Hofera po oznámení výsledků voleb bylo trapné.

0 0
možnosti

Mladí Rakušané volili převážně Zelené, Sociální demokraté dali hlas Konzervativcům a důležité je a dobrý příklad pro Česko, že ve volbách byli potrestaní populisté.

7 3
možnosti
Foto

Snad, snad, je to znamením ústupu populistů a pozvolného návratu ke kultivované stabilní demokratické společnosti. Léta pumpování propagandy, strašení a rozeštvávání už lidi otravuje. Kdo by chtěl v takové rozhádané společnosti žít dlouhodobě? Vždyť nám to všem ubírá síly na řešení podstatných věcí!

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Jéžišmarjá, tohle udělat se Švejkem? Pane Trizuljaku, měl jste tam dát svoje jméno. Ono by to s tím Vaším jménem totiž vyznělo nejlíp. Kdo si to vymyslel, ať si to taky řekne, že jo! Čubička už sice nepíše, že rodnou vlast vovinuly nějaké mraky, ale zato Jaroslava Haška nám znásilňují.

4 2
možnosti
Foto

R^;-D;-D;-D Jsou vtipnej, vašnosto!

1 1
možnosti

R^:-) Trefa. Že by se Junior ulek té facky?:-)

2 1
možnosti
Foto

Karma.Zeleni posilují a národovci začínají v Rakousku odpadat.Mladi mají šanci do své budoucnosti více mluvit a to je dobře.

1 2
možnosti
Foto

Myslím, že Rakousko signalizuje postupný návrat ke kultivovaným demokratickým poměrům, které jsou pro ně typické a tradiční

3 1
možnosti
Foto

Marku, Marku s Tebou to jde od deseti k pěti. ;-(

Nemusím to nijak vysvětlovat. Rozumní to chápou a nerozumní ani na články v posledních dnech plné racionálních argumentů nepochopili a asi ani nepochopí.

5 6
možnosti
Foto

Tak sem dejte nějaký racionální argument,to by mě opravdu zajímalo.

5 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS