Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Povídání nádherné a podnětné. Obrazový doprovod je dnes zvláště vydařený, snad ještě lepší než jindy, je-li to vůbec možné.

Drobný dotaz: v dalším článku jste neotevřel diskusi?

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, moc děkuji za odezvu, Kláro.

Máte pravdu, pod článkem jsem neotevřel diskusi. Někdy nemám dostatek energie a času k tomu, abych ji potom sledoval a věnoval se jí. A také jsem nechtěl dávat prostor takovým těm jednoduchým výlevům proti Evropské unii. Jinde je jejich hromada a málokdy je možné s nimi vůbec aspoň trochu věcně polemizovat.

Na druhou stranu uznávám, že Evropská unie, přestože je to svojí původní myšlenkou úžasný projekt, sděluje informace o sobě a o svém smyslu tak bezduchým a ubohým způsobem, že by nad tím jeden plakal. Problém je ovšem taky v tom, že spousta věcí se děje klidnými, postupnými kroky a dlouhodobou mravenčí prací. Vyprávět o tom je v podstatě "nudné". A pak nad tím snadno vítězí laciné výkřiky o "Titaniku, který se potápí" atd. Prostě není až tak zajímavé vyprávění o škole, že učitelé učí, žáci chodí do školy a mají docela dobré výsledky. U senzacechtivého lidu bude vždy vítězit zvěst o tom, že si Pepíček na školním dvoře zlomil nohu anebo, že ředitel měl techtle-mechtle se sekretářkou.

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Radko, ach, Radko, při ranním vstávání hned dosedám na zem, :-) :-) :-) protože "musím" nafotit východ slunce nad kostelem svaté Máří Magdaleny, a hlavně musím dokončit práci, která se mi už dlouho vleče. Ale dnes to půjde! (Bude muset ;-D)

Dík! V:-)

0 0
možnosti
Foto

Poezie lásky a poezie pohledů na přírodu a radost z nich, mají stejný základ. Děkuji za zastavení, Bohunko a přeji Vám pěkný nový týden.

1 0
možnosti

R^ Moc hezká promluva V. Pěkně to níže doplnil pan Šik.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji velice, pane Pavlíčku a ohledně doplnění od pana Šika máte pravdu. Díky :-)

1 0
možnosti

Tak to je druhá nedělní promluva. Pěkná a stručné.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám velice za zastavení a vlídný komentář, pane Jílku.

0 0
možnosti

Přesně tak. Zázrak. každý život, každý vztah, každá vaše nádherná forografie. Zázrakem je celý náš svět. A ne dílo náhody.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jiří, napsal jste to moc pěkně. Zázrakem je každý život, každý vztah, zázrakem je nezištné přátelství, zázrakem nikoli náhodou, je celý svět. Zázrakem je příroda a neuvěřitelný optimizmus života, který se nezadržitelně rozvíjí jakmile má jen špetku šance. Když hledím na fotografie vzdálených mlhovin a galaxií, je to strhující krása. Zrovna v těchto dnech běží na ČT vícedílný pořad Barokní srdce Evropy. Nikoho by ani v koutku mysli nenapadlo, že by ta skvělá díla architektury a vizionářské proměny krajiny, která dodnes ovlivňují náš život, vznikla sama od sebe nějakou náhodou a že by každé takové dílo nemělo svého autora.

Moc zdravím, přeji Vám pěkný nový týden.

0 0
možnosti

Zde blog - já včera na pochodu s ženou a psem Ferdou. I velmi šťastné chvíle stárnoucích osob. Určité bilancování, s nezbytnou řečí o dětech. Padla tam i zmínka o osudu nebohé Milady Horákové ! O intervenci rozumu = Žena je symbolem života, jak ji můžete likvidovat ? Psal A. Eistein s řadou osobností. Kléma zaváhal, napral se a podepsal - Říkám ženě - Neopíjejme se, neustále nějakými nabízejícími se volovinami. V tom dopise Milady je to jasně uvedeno - Až přijde chvíle každého z nás, asi bychom měli mít připravenou odpověď na otázku = "A proč jsi člověče vůbec vlastně žil" ? To je tak Primitivně jednoduché - A evidentně pro mnohé, zase tak Složité ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

R^VR^ Krásné připomenutí, pane Bučku, děkuji!

Přeji Vám dobrou a pokojnou neděli

1 0
možnosti
Foto

Karma a poděkování.... ale je to za tu pokoru a cit málo Marku :-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, Filipe a přeji Vám hezkou neděli. Co budete dnes vařit? Ať se to vydaří královsky! :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, s přáním pěkné neděle :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1002
  • Celková karma 21,97
  • Průměrná čtenost 1193x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy