Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marku, jak jinak, jednak jsem tu napásl oči, ale také písmenka R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Horste, kdybych uměl napsat poděkování v Egerlandštině, tak bych je určitě napsal. Takhle aspoň hanácke: "Děkojo!"

0 0
možnosti

Pane Trizuljaku, Vaše obrázky z jarní přírody jsou krásné, ale to co píšete o těch zdravotnických pomůckách, je dost zavádějící. Čeští výrobci ochranných pomůcek jedou na plné obrátky, jejich nynější výrobní kapacita je naplněna. Na dodávky z Číny se nespoléháme jen my, ale například i USA, které jsou na tom z tohoto hlediska mnohem hůře, než my. Podle toho, co bylo zveřejněno na iDNES nebo třeba na ČT24, tak USA mají pouze jedno procento potřebných ochranných pomůcek. Bez dodávek z Číny se dnes neobejde parakticky žádná země Evropy. Nyní se například ukazuje, že šéf Světové zdravotnické organizace nedoporučoval roušky z jednoho prostého důvodu – roušky nikde nejsou, takže by chyběly v nemocnicích. To, že Česká republika má tak kreativní občany se schopností rychlé improvizace – to ve světě rozhodně není standard.

Šéf největší české nemocnice v pražském Motole Miroslav Ludvík řekl pro iDNES přesně toto, cituji: "Teď máme zásoby zdravotnického materiálu na měsíc. Máme dostatečné zásoby všeho potřebného. Dodávky ministerstva vnitra z Číny pro nás byly zpočátku velmi klíčové a významně nám pomohly. Teď už si část zboží sháníme sami, i z českých zdrojů.“

Nejsem sice odborník, ale řekl, bych, že názor šéfa největší české nemocnice je relevantnější, než Váš názor.

0 0
možnosti
Foto

Pane Svobodo, potěšil jste mě, protože uvedeným jste potvrdil smysl toho, o čem píši. Pan Hamáček, svým výrokem, že vláda (teprve nyní!) začne zkoumat, jaké jsou možnosti českých výrobců produkovat potřebný zdravotnický materiál, je ÚPLNĚ MIMO.

Podobné platí pro Vámi zmiňované výroky ředitele nemocnice. Vždyť i on potvrzuje, že se vláda o dodávky od domácích výrobců nepostarala včas. Že naši zdravotníci museli čekat až do druhé půlky března na cynicky předražené, nekvalitní dodávky z Číny jako na spásu, to není žádné terno. to je tragedie!

Děkuji Vám za podporu toho, co jsem svým textem chtěl sdělit a přeji vše dobré

0 0
možnosti
Foto

Za to může Jára, že tak zaútočil :-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Svítá. Na první avenue je to rozhodně znát:-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, Honzo, na První Avenue, tam se dějí věci! Už jsme zkoušeli i řízený kruhový objezd, abychom přehuštěnou dopravu (dva autobusy, tři traktory a pět cyklistů za den) rozptýlili. Zvláště cyklisté si však i nadále anarchisticky jezdí, jak se jim zachce ;-D

1 0
možnosti

Na váš blog se vždy těším, slova chvály v sobě řeším. Prostě váš blog je prima ...

1 0
možnosti
Foto

Vaše slova mě mile hřejí, je jaro, je pryč zima. :-)

0 0
možnosti

..tohle si přečíst a prohlédnout je lepší než brzkoranni káva.. Vaše blogy mě vždy nabudí, děkuji. V

1 0
možnosti
Foto

Brzkoranní káva patří i k mým pravidelným "nectnostem".

Přeji Vám krásný den :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1006
  • Celková karma 21,98
  • Průměrná čtenost 1188x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy