Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karlova univerzita. Marku, nevím jestli jsi četl, co o tom psalo jedenáct profesorů, docentů a lékařů. Podle nich by se vláda měla řídit. Hezký den! R^R^

1 0
možnosti

Pane Trizuljaku, mnohé vaše blogy se mi velice líbily a velmi ráda jsem jim dala karmu. Ale je zřejmé, že matematickou statistiku a její termíny jste neviděl ani z rychlíku. Nechte to na těch, co tomu rozumí (a tím nemyslím třeba ministra zdravotnicví, který tomu rozumí stejně jak vy a při čtení podkladů od odborníků může dělat chyby).

1 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, milá paní Šikulová. Než o statistice je můj blog mnohem více o morální teologii. A v neposlední řadě též o chromatické aberaci a hyperfokální vzdálenosti.

Děkuji a přeji Vám vše dobré

0 0
možnosti
Foto

Marku, napsal jsi to úplně přesněR^.

1 0
možnosti
Foto

Ludmilo, špetička humorné nadsázky tam taky je. Dík za nakouknutí :-)

0 0
možnosti

Velice mě pobavila poznámka o tom ,že autor ví, že se nejedná o testování 100% lidí naší země. Ještě před pár hodinami nás v jinédiskusi strašil pravým opakem.

A ještě, jestliže se jedná o unikátní studii v Česku, tak to znamená, že v Česku taková studie nebyla nikdy prováděna. S jinými státy to opravdu nemá nic společného.

2 0
možnosti

G79e23o80r71g73e 33H24o32l21y

21. 4. 2020 16:28

Pokud dobre vzpominam uz nekdy v 1953 organy v USA delaly pokusy na obcanech v N.Y: v tamnim subway system uvolnily virus, ktery se projevil jako mirna chripka a pak jen cekaly, az mistni doktori budou hlasit, kolik lidi je nakazenych.

Melo by se to dat vyhledat...'CIA 1953 New York Subway System'

2 0
možnosti

Děkuji, Marku :-) Jak říká můj manžel. Buď jsou tak hloupí a odkládají tak (dle proklamace) účinný nástroj na dobu, až bude na, ehm, nic anebo jsou tak vychytraní a už nás mají prolustrované všeechny a hloupí jsme my, že jim tu liknavost věříme.

2 0
možnosti
Foto

Dášo, myslím, že tak hloupí určitě nejsou. Žel, musela tam být od začátku velice chladná a tvrdá kalkulace. Například, když vláda zakázala zdravotnickým zařízením a nemocnicím, aby se samy postaraly o zásobování respirátory a dalším potřebným materiálem, s odkazem na to, že se vše bude řešit centrálně.

2 0
možnosti
Foto

Mě hlavně zaujalo, že "reprezentativní vzorek populace" bude "vybírán" na základě dobrovolnosti.

4 0
možnosti
Foto

Bavila mě celá ta parta a její způsob vyjadřování ;-D

2 0
možnosti

J80o39s38e57f 76N15i18k80l

21. 4. 2020 15:55

... a znáte tu: Šlápla nohou do tvarohu..?

0 2
možnosti
Foto

Myslel jsem si, že nejste ženská. Mimochodem, ty nohy máte od tvarohu ještě stále upatlaný? ;-D

2 0
možnosti

Tedy vy máte starosti ..na to, že je to na základě dobrovolnosti;-D

No, možná, že místo slova "populace" mohli být lidštější a uvést, že testován bude Jarda, Pepík, Jarmila atd.. Ale jednak konkrétní jména zatím ještě nejsou známa ..a jednak oni budou reprezentovat všechny ty ostatní, které fakt už asi nebude možno všechny vyjmenovat..;-)

2 0
možnosti
Foto

;-D Jasně, mé starosti a peníze barona Rothschilda mít! To Vám ze srdce přeji

0 0
možnosti

Jak vám závidím. Máme EET, kontrolní hlášení, Google sbírá prakticky všechny dostupné údaje, řeší se sledování osob pomocí mýtných bran, připravují se 5G sítě (nebezpečné i bez Huawei), připravuje se rušení hotovostní měny a vy vidíte Orwella za plošným testováním.

5 1
možnosti
Foto

Orwell je dávno a dávno překonán. Neexistuje ,,kus", který by nebyl ,,očipován";-);-)

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS