Diskuse

Mrzké čmoudy z moci pekelné

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Dlouhou dobu jsem zastával obdobný názor jako Vy, ale stále více mám dojem, že je dobře, že prošel zákon takový jaký je... Stačí si jen vzpomenout na ten předchozí paskvil, který měl původně platit a který měl obrovská kvanta výjimek a navíc si přiznejme, že jsme jakýmisi mistry v obcházení kdečeho... a proto se domnívám, že i Vámi zmiňovaný "rakouský model" by byl u nás zneužívaný a obcházený...

1 0
možnosti
Foto

Asi máte pravdu, u nás je to skoro "lidová mánie" zkoušet všechno nějak obejít.

Napsal jsem k dané věci dva blogy a více než co jiného v nich paroduji celý ten virvál, který se rozpoutal kvůli zákazu kouření na vyjmenovaných místech. Humbuk potrvá jen asi dva-tři dny a potom zase všechno utichne. ČT a my blogeři budeme pro změnu hysterčit nad jiným podobně "zásadním" tématem.

0 0
možnosti

Klasické socialistické myšlení. Od určité plochy to mají hnusní kapitalisté, které musíme přiškrtit, co určité plochy to jsou chudáci, kterým musíme ulevit.

0 1
možnosti
JR

J16a87n 47R48i37c94h40t50e59r

31. 5. 2017 12:46

Klasické bolševické myšlení - příkazy, zákazy, mantinely. Jen "MY", jediní moudří a spravedliví, vám řekneme, co je pro vás dobré - cokoli jiného budeme tvrdě trestat.

Nesmíš si vybírat, komu pronajmeš byt.

Nesmíš si vybírat, pro jakou klientelu určíš svůj podnik.

Dělej jen to, co "MY" ti přikážeme. Ne dovolíme, ale přikážeme.

Bo strana nejlip vi, co je pro vas dobře, pacholci!

1 0
možnosti
Foto

R^Jen houst a vetsi kapky, za chvili uz nebudeme smet vubec nic krom konzumace veskrze zdravych chutiprostych jidel:-(

8 0
možnosti
Foto

Omezení a zákazu je už přespříliš......

7 0
možnosti
Foto

Příliš mnoho zákazů a omezení je proti člověku, proti lidské přirozenosti. Úplně bez zákazů to ve společnosti nejde, mantinely vždy nějaké musí být. Ale podstatná část úsilí má být nasměrována na pozitivně formulovaný program a na vytváření dobrých, zdravých možností.

5 0
možnosti