Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
Foto

:-)R^a ta fotka...ta je prostě překrásná..je v ní všecko. Pokora, rovnováha, klid i štěstí:-)

10 0
možnosti
LB

Ta fotka je skoro neuvěřitelná, nejdřív jsem měla dojem, že je to obraz. Nádhera!

8 0
možnosti
Foto

Marku, moc pěkný článek, ano - svoboda je dle mého názoru také stav mysli, spousta z nás si ji uchovala a přešli jsme rokem 1989 k tomu, že svůj vnitřní stav můžeme navenek projevovat a oddechnout si z toho přidušení. U obrazu Vašeho kraje jsem váhala, zda nejde o malovaný obraz, možná je přibarvený vnitřním pocitem autora...R^:-)

8 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za zastavení a vnímavá slova. Takové krajiny, zalité hřejivým světlem, jsem jednu dobu často maloval. Fotografii vnímám téměř jako součást svojí malířské práce a určitý druh jejího pokračování.

A tento konkrétní záběr je dílem šťastné chvíle, kdy byl jemný opar prozářený světlem nízkého slunce, asi půl hodiny před západem. Vnitřní pocit je tam určitě, dík za přesný postřeh

1 0
možnosti
Foto

Skvěle a výstižně napsáno. Karma.

7 0
možnosti
JK

J32a17n 67K72l69á93s63e18k

18. 11. 2018 22:04

Karma.

Pane Trizuljaku, osobně jsem rád, když se to individuum z Hradu k ničemu nevyjadřuje. Kdykoliv otevře hubu, musí si nezávislý pozorovatel myslet, že jsme národ naprostých buranů, když jsme něco takového zvolili za prezidenta.

A co se vypořádání s komunistickým režimem týče, nebyla k tomu holt politická vůle. Pod vedením Klause došlo k divoké privatizaci pod nevyřčeným sloganem "Nebát se a krást!".

9 0
možnosti
Foto

Co se týče divoké privatizace, pozoroval jsem jeden jev. Masarykovo heslo přesně naruby: "Bezuzdně krást a pak se třást strachy, že se to provalí" Kolik jen bylo kvůli tomu nenávisti vůči médiím a zejména vůči investigativním pořadům. Na ČT byly pořady tohoto typu neustále "reorganizovány" ;-D

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím a podepisuji ! Karma.

9 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, vážím si Vašeho zastavení

0 0
možnosti
  • Počet článků 1010
  • Celková karma 24,32
  • Průměrná čtenost 1183x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy