Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Tady je rozhovor přímo s etalonem "lepšolidí", zde už chybí jen výrazy "samozvanci a ztroskontanci a závadové osoby"...

https://nazory.aktualne.cz/rozhovory/jan-hrusinsky-vladcum-uz-nestaci-krast-penize/r~25c155e8dd1811e881520cc47ab5f122/

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za uvedení odkazu na rozhovor s hlubokým vážným člověkem, který jako občan využívá své právo říci názor a komentovat dění v zemi. Je to velice konsekventní občanský postoj. Doporučuji všem čtenářům, kteří se zde zastaví, aby si ten rozhovor s Janem Hrušínským přečetli:

https://nazory.aktualne.cz/rozhovory/jan-hrusinsky-vladcum-uz-nestaci-krast-penize/r~25c155e8dd1811e881520cc47ab5f122/

[>-][>-][>-]R^

0 0
možnosti
PH

Tak to jsem rád, že lepšolidi neexistují už jsem se lekl, že sem někdo chce zvát migranty. :-P

5 0
možnosti
MM

No, hlavně že máme prezidenta, který lidi spojuje a nepodněcuje rozbroje..(pozor sarkasmus!). Už aby tam byl někdo, kdo nebude lidi kádrovat a štvát proti sobě.

3 1
možnosti
TH

Myslím, že ti, kteří nepochopili význam "lepšolidi" jako označení těch, kteří sami sebe považují za inteligentnější, ušlechtilejší a samozřejmě demokratičtější než je ostatní lůza (v jejich uvažování). Konkrétní příklady? Falešný kněz Halík, Pospíšil, Schwarzenberg, pornoherec Jakub Janda, mluvčí fanatických svazáků, kteří se prohlásili za elfy Kartous, Jourová, Telička, Petr Fiala, Šafr, velká část našich "umělců" v čele s Hrušínským a Geislerovou.

Vyznačují se kádrováním, umlčováním oponentů a jejich nálepkováním jako rasisti, xenofobové, fašisti, opulentním předváděním svého falešného morálního kreditu, odsuzovámín nízké inteligence svých oponentů, rozbíjením české státnosti (protože na západě všechno dělají lépe, tak proč se nestat západní kolonií, že?) nebo uznáváním demokracie pouze pokud dopadne dle jejich představ.

Většinou jsou to fanatičtí internacionální levičáci (a pokračovatelé bývalých bolševiků) a podle toho se i chovají.

Mě se taky nelíbí Babišova vláda, ale respektuji volbu svých spoluobčanů a skřípu zuby. Rozhodně bych si nedovolil voliče Babiše, ČSSD, Komunistů, nebo SPD nazývat takovými jmény a přívlastky, jaké jim dávají tihle samozvaní elitáři, krasoduchovéí a "morální ikony" národa.

12 4
možnosti
TH

Pardon, nedokončil jsem první větu:" ...uvažování) hrají hru na hluché a slepé."

1 1
možnosti
JK

Karma. Netřeba nic dodávat.

3 1
možnosti
JN

J45a63n 90N78o94v80á92k

28. 12. 2018 21:38

Vcelku často čtu v diskuzích kritiku voličů Zemana, Babiše, Okamury, Filipa a dalších a jejich označování za hloupé vidláky, proruské komunistické stádo...

Právě tihle lidé, kteří považují Zemanovy voliče za lidi hloupé, méněcenné a příznivce starých pořádlů, jsou ti praví "lepšolidé", kteří vědí přece nejlépe co by pro nás všechny bylo dobré.

7 3
možnosti
Foto

Snůška paušalizací, bez jediného konkrétního příkladu Rv

4 2
možnosti
JP

J21a29n 85P68a27v87l35i18š

28. 12. 2018 21:30

Konečně jsem od pana autora blogu zjistil kam asi patří skupina lidí popsaných v projevu M.Zemana(lepšolidi).Tj.tedy každý kdo nemá v oblibě pana Zemana a další.Pak tady ještě musí být druhá skupina, asi "blbolidi",kteří mají rádi staré pořádky ,které byly před rokem 1989.Budu si muset udělat vlastní analýzů,abych zjistil jak se obě skupiny chovají a co dělají.Zrovna dnes jsem mél poznatek jak se chovala paní(lepšolidi) k člověku z druhé skupiny.Naprostá arogance,kde bylo jasně patrno kam paní patří.Takže hned první poznatek byl ten,že skupina nazvaná lepšolidé má na vše patent a od všeho klíče.Co si myslí blbolidé nás nezajímá..

3 3
možnosti
Foto

Pardon, mělo být mínus za typickou ukázku paušalizací bez uvedení konkrétního příkladu

3 0
možnosti
Foto

Tak od Zemana jsem ničehož zázračného nečekal. Na rozdíl od Klause tady nezavedl kapitalismus, narozdíl od Havla se nikdy nedostane do Bílého domu a napokecá s Trumpem a skončí jako bohem zapomenutá hvězdička, která chtěla být moc velká a vypařila se. Jako kometa ISON.

3 3
možnosti
Foto

Dodnes existují psychicky narušení jedinci, kteří se za "lepšolidi" považují. Sňatek uzavírají na základě rodokmenů, DNA, či z náboženského hlediska, protože jiné náboženství nebo jiná rasa je podle nich horší. Dále vyžadují výjimky v zákonech, neboť oni jsou něco více. Ale takto to Zeman nejspíš nemyslel.

3 0
možnosti
Foto

Můj článek se jen okrajově zmiňuje o lidech, kteří sami sebe považují za cosi lepšího v těch intencích, jaké jste uvedl. Kritizuji paušální používání posměšných nebo diskvalifikujících nálepek. Člověk, který napíše, co se mu na veřejném dění nelíbí a prezentuje názor, jak by se dle něj určité věci měly, či neměly dělat, není žádný "lepšočlověk" Toť vše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1009
  • Celková karma 24,72
  • Průměrná čtenost 1184x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy