Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZD

Hezké myšlenky jak se má přistupovat k lidem s jinými názory.Trochu zbytečně prošpikováno tím jakými slovy se kdo vyjadřuje. Vždyť i to patří k demokracii vyjadřování a sám píšete jak jsme všichni různí. Hrajete si s neoblíbenými výrazy tak často - a tvrdím, že zbytečně - až to bohužel připomíná kritizované způsoby bolševiků.

A jestli uznáváte že někdo "může ve své kritice i naštvaně prskat" musíte uznat, že jiný má právo použít i neobvyklé složeniny slov aniž by to mělo kohokoliv pohoršovat.

Někteří naštvaně prskající svoje výrazivo přehání až působí nadutě, nadřazeně a povýšenecky. A spravedlivě se zde na ně snáší kritika.

Jediné s čím bezvýhrad souhlasím je konec Vašeho příspěvku. Všimněte si, kdo z kritiků aktuální sestavy mocných zde použil vlastní náhled s uvedením aktuálně dostupných politiků, kteří by splnili všechny uváděné výhrady. Ani jeden hrdina místní či z ciziny!

Čím to asi je, že se hrdinové dnešních dnů - tak vidím srdnaté kritiky všeho - bojí zveřejnit své koně? Buď by tedy jejich koně nedoběhly ani od poloviny trati nebo zdejší kritici nejsou hrdinové a jejich schopnosti končí u kritiky.

Mimochodem kdo je Vašim koněm ???

1 1
možnosti
Foto

Bože Danda...koně ze dřeva fakt nikam nedoběhnou:))) problémy?;-D no tak hlavně ať u sebedojímacího řidiče devítky neraděj, že by Vás, vašnosto, měl někdo moudře poslouchat.

2 0
možnosti

Lepšolidi - je pro mě patvar, češtinský. To na prvním místě a proto bych nikdy nechtěla podle takovýchto patvarů kohokoliv kádrovat, ev. nálepkovat. Nehledě k tomu, že tenhle národ má s jakýmkoliv kádrováním hrůzné zkušenosti. Mohli už jsme se poučit ne? Že bychom se vraceli ke všem těm kapsonosoplénám? Jenže tenkrát to pro češtinu zapálení Slované mysleli dobře. Blbost se ale stejně nikdy neuchytí. I tohle zapadne. A je to dobře. Lepšolidi musí přijít normálnímu soudném člověku leda tak k smíchu. Zdravím Marku :-)

11 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že máme prakticky shodný názor :-)

4 2
možnosti
Foto

Velmi pěkně rozebráno. Karma.

6 3
možnosti
VB

V83i83l76é35m 12B30a84r65á55k

28. 12. 2018 10:27

Moc pěkný článek.

3 3
možnosti
KB

K61a85r21e46l 26B87o80k

28. 12. 2018 10:15

Velice dobře zpracováno, Karma.R^

4 1
možnosti

Nebudeme si nic namlouvat, vetsina z nas povazuje sebe ci svuj spolek za ten lepsi. Bylo by divne, kdyby tomu tak nebylo. Vznikaji z toho trenice typu Slavia vs Sparta ci slunickari vs rasisti a nebo za druhe svetove kapku krvavejsi spory, kdo ma vetsi penis.

Zeman proste jen kope do konkurence, tak jako to delame vsichni. Na Zemanovi mi vadi jine veci

0 0
možnosti
JZ

J60a29n 95Z13i29e49g60l43e68r

28. 12. 2018 10:00

Zasloužená karma :-)R^

3 2
možnosti
BM

Víme kdo jsou "nacisti, komunisti, marxisti" a pod. Jsou to lidé kteří zastávají nějaký názor. A nemusíme k tomu cokoliv dodávat. A zrovna tak různí "fóbové" i "lepšolidé" mají "nálepku" o které víme co znamená a nemusíme cokoliv dále vysvětlovat, jak se to projevuje a čím se vyznačují. Zkrátka je to "zkratka" i když nálepka.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Protože urážíte pana Halíka nedoloženým obviněním, Váš příspěvek zde nemůže zůstat. Budu však Váš vstup archivovat

Opakované pokusy o urážení budu mazat rovněž

2 1
možnosti
  • Počet článků 1009
  • Celková karma 24,72
  • Průměrná čtenost 1184x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy