Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vaše snímky jsou opravdu působivé. Jen mně připadá jako poněkud zbytečná ta poznámka o lepšolidech. Opravdu si myslíte, že profesor Málek z filmu Vyšší princip je stejný "lepšočlověk" jako Vy?

0 0
možnosti
Foto

A Vy si snad myslíte, že jste od někoho lepší? A myslíte si, že je šťastné zabředávat do podobných "vtipných osobních narážek"? ;-D ;-D ;-D

Přeji Vám vše dobré v Novém roce

0 0
možnosti
Foto

Marku, nazval bych to pastvou pro oči. A díky za to R^

2 0
možnosti
Foto

Pavle, děkuji za odezvu a přeji krásný Nový rok!

0 0
možnosti
ZH

Aktivní výtvarné vidění par excellence!

Působivé fotografie krajiny jsou nade všechny politické proklamace. Propagandistické řeči rychle pomíjejí, avšak krajina zůstává, i když se proměňuje působením sil přírody a lidí.

Dobré světlo přeji nejen všem fotografům!

1 0
možnosti
Foto

Zdeňku, z propagandistických řečí si trvale dělám šprťouchlata. Nelze je nechávat bez povšimnutí. Musí vůči nim existovat opozice. Ony samozřejmě pomíjejí, ale stačí mezitím napáchat spoustu zla. Neexistuje neškodná lež, protože uvěřit lži vždy vede k hanebným důsledkům. Nebýt toho, že v Německu obrovské množství lidí podlehlo propagandistickým řečem nacistů mnohé zlo, které bohužel zaznamenává historie konce první poloviny 20. století by se nestalo.

Velice Vám děkuji za zastavení a přeji vše dobré v novém roce 2019

0 0
možnosti
ZD

Oceňuji poutavé fotografie a dovolím si radu. Foťte jako o život. Nebudete muset demokraticky mazat příspěvky pod svými politicky zabarvenými texty.

Dobré světlo v novém roce.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaše přání, vše v dobrém. R^[>-]R^

Nerad někomu takhle radím, ale když už Vy radíte mně, také bych si dovolil jednu radu: Stačí napsat normálně a věcně NÁZOR K TÉMATU BLOGU. Na slušně napsaný názor lze vždy nějak reagovat a pak je možný rozhovor. Není třeba psát do diskuse zbytečné osobní útoky, provokace, pokusy urážet kohokoliv z účastníků, trolení, atd. Tím se krásně vyhnete "demokratickému smazání" ;-D. Na dvorku prostě uklízet budu, ať se Vám to líbí, nebo ne.

Vše dobré v Novém roce.

0 0
možnosti
AR

R^

Dík za překrásné umělecké snímky!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Marku, ne nadarmo platí, fotka je více než 1000 slov. A ta krása k tomu.R^R^R^

2 0
možnosti

Marku Vaše fotky, to je vždycky nádhera. Dnes nevím, jestli se s Vámi radši dívám ráno, anebo večer. A dík za ten odkaz, Je toho tam ještě víc, ačkoliv si člověk říká, že víc krásy už nejde. :-) Moc pozdravuji a přeji krásné fotky, ty které teprve nafotíte. R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS