Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Situaci lze shrnou citací z filmové klasiky: Kam až sahají Hujerovi? ;-D;-(

0 0
možnosti
ZD

Všem nadšeným bojovníkům za svobodu, permanentním revolucionářům a nadšeným kývačům. Popisovanou akci zatím neobhajuji ani nekritizuji, protože zatím nemám důvěryhodné informace o celé záležitosti. Zkuste promyslet jestli mohla udělat něco jiného když jsme součástí EÚ, která OFICIÁLNĚ zastává koncepci "jedné Číny". Zkusíte si vy mluvkové představit, že to mohlo být také vše jinak než co čtete z titulků novinek? Ale to chci asi moc, když navrhuji použít chladný rozum což?

2 9
možnosti
KJ

K30a21r95e32l 74J86a80n62d41a

30. 3. 2019 12:00

Představy a chladný rozum, to mi nejde dohromady. Nic nevíte, ale všichni jsou mluvkové.

7 0
možnosti
Foto

:-)R^ je zajímavé, až fascinující jedno - nemalá část společnosti naskočí na výkřiky, jak jsme ve všem suverénní země, která si bez Unie vždycky poradila a poradila by si mnohem lépe bez Unie dál. A stejná část tleská předklonu směr východ, kde vidí netušené možnosti, kde náhle pocit naší síly jaksi měkne..Takže logika? Ekonom Kysilka jednou v televizi pri nějaké debatě řekl v to.to duchu...,,jen blázen by se vzdával nabízených obchodů, ale systém českého vstupu na východ se skloňenými hlavami jako podřadný obchodní partner, je to nejhorší, co můžeme dělat. Obchodujme a udržujeme vztah, ale zásadně se vztyčenou hlavou''....děkuji za článek, Marku...byla to ostuda století.

15 1
možnosti
Foto

Ano, obchodujme. Jako rovný s rovným, se vztyčenou hlavou, bez potupného předklonu R^R^R^

Přeji krásný den, Radko :-)

4 1
možnosti

R^

Díky, Marku, díky!

Už když tu ministryni Babiš vyvolil, měl jsem pocit Zemanovy řiťolezky. Nevím, proč. Ale bál jsem se jí. A ejhle! Oprávněně!

:-)

5 0
možnosti
Foto

Bohumíre, ta paní tak trochu vzbuzuje dojem "funkcionářky", jako za starých časů. Oprávněné obavy se nakonec projevují, tím způsobem, jako se to stalo teď.

3 0
možnosti
Foto

Pořád mám pocit, že Čína musí naší zemí v skrytu pohrdat. Nad tou ubohou servilitou prezentovanou šašky.

Karma Marku

18 0
možnosti
Foto

Tomáši, to asi bude nějaká dávná orientální tradice. Nebude to zdaleka jenom chování Číny Použít servilní služebníky a pak si s nimi vytřít záda. Jak se sovětští komunisté "odvděčili" Gottwaldovi za věrnost je myslím dost známé. A když byl náš stávající prezident na návštěvě v Rusku, měl jsem pocit z výrazu Putinovy tváře, rychlého studeného stisku ruky a stejně rychlého ucuknutí, že osobou našeho prezidenta pohrdá. Je to jenom pocit, ale nikdy neuškodí pozorně se dívat...

6 0
možnosti
Foto

máte pravdu pane Marku, je to ostudné-marně pátrám v paměti kdy naše politická reprezentace udělala něco co by mě naplnilo pýchou a hrdostí, pocitem, že si můžu vážit těch kdo rozhodují a našem osudu:-/

0 4
možnosti
PK

Mohla byste uvést příklad co by Vás "naplňovalo"? Docela by mě to zajímalo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1005
  • Celková karma 22,92
  • Průměrná čtenost 1189x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy