Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Rok 2016 byl zajímavý - I Miloš - Vědma, bavič, nelenil a cestoval po ČR -

Občané Blovic ! = "Kájínek - lámal ruce, nohy, kradl, ale nevraždil !". Odsouzený dvojnásobný vrah z vězení na slova reaguje, že nikomu končetiny nelámal a že mu znovu napíše . V Liberci obdrží darem samopal - Jako první jej namíří na Hejtmana Půtu a svou ženu. Reaguje na rozhodnutí soudu, (Peroutka) - „Ještě nejsem tak senilní, abych si nepamatoval, protože ten titulek mě šokoval. A nejsem tak senilní, abych si ten článek vymyslel“ ...

Prezident "Si". Řada protestů především kvůli servilitě. Návštěvu vítají Rudé vlajky, PČR strhává tibetské, zasahuje proti demonstrantům a nechává prostor agresivním Číňanům! Zeman, na Hradě děkuje policistům = Za zásahy proti českým občanům . Říká doslova - "Bráníte v projevu duševně nenormálních lidí" ....

V Berouně dostává malý dárek od starší ženy. Ta to zdůvodňuje slovy: „Protože Vaše moudrost je nad naše chápání !“ Kam přijede Cirkus přístě nevím! I bych si koupil lístek, Ta humorná čísla nejsou špatná! V tom Berouně - Ta starší paní! Řekla to za mne -zcela sama ... Kočující společnost Hrad ... :-)

9 0
možnosti
Foto

R^ Přesně tak. Jako zábavný spolek v nevinné reality show na (nekonečně komerční) televizi. by to asi šlo. ;-D

Podle průzkumu Českého rozhlasu byly dvě třetiny českých občanů výrazně proti tomu "snaživému dopisu" 4 ještě snaživějších funkcionářů.

7 0
možnosti
PK

Tak máte pravdu v tom, že to vypadá nepěkně. Mně by zajímalo jak by vypadala stejná situace při jednání Čína versus Německo, Velká Británie, Francie, nemluvě Itálie jako nový kámoš Hedvábné stezky. Zřejmě by postupovali "chytřeji", že by jednání udělaly dvě sólo. A stejně to udělá nová garnitura po Babišovi v čele třeba s Fialou či novým sebevědomým šéfem lidovců:-) On i zásadový Doník taktizuje:-)

3 0
možnosti
JJ

J45a38n 64J36í84l28e26k

30. 3. 2019 8:46

Marku, jak by mohli mít rovnou páteř, když jsou volby každé čtyři roky a někdo jim je musí zaplatit? :-) Demokracie někdy plodí zrůdy. Někdy státníky.

5 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Jene,

v tomto období se fakt obávám, že naše demokracie státníky jaksi neplodí. Ale třeba to časem přijde, určitě to přijde.

A pokud jde o jistou nejmenovanou politickou stranu, tak se jednu dobu ventilovalo, že má jakýsi dluh ve stamilionových částkách. Tuším to bylo za služby právníka, jehož angažoval předseda, který už dnes předsedou není, ale sem-tam neopomene posmívat se své bývalé straně za to, že je na tom tak bídně. A pak mohou vznikat otázky, kdo asi takové straně dluhy sanuje a jaké to má dopady na její působení ve veřejné sféře.

5 0
možnosti
Foto

Proč necitujete příslušné místo z dopisu čtyř, které vám připadá servilní. Takhle vůbec čtenář neví, na co konkrétně narážíte.

3 7
možnosti
MM

Podceňujete čtenáře, že nevědí o co jde.

Samotná existence a důvod zaslání dopisu byl projev servility.

11 0
možnosti
  • Počet článků 1009
  • Celková karma 24,39
  • Průměrná čtenost 1184x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy