Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Klidně a hezky sepsano. Mám radost. Radost z vítězství paní Čaputove a radost z možných změn v podobném duchu, které, doufám, lze očekávat. Karma, Marku.

15 0
možnosti
VV

Pripojuji se. Nechci porad dokola psat ze mam take radost, ze to v te lepsi pulce byvale reppubliky nekam vede.

7 0
možnosti
MB

Už to začíná - SPD - Tomio zpochybňuje ! ...

Zeman stárne, Babiš čeká na soud, utečenci nejsou a co hůře - Nastupuje Jaro a dokonce i Čaputová! S kým bude, Okamura vlastně bojovat ? Snad to sucho - to je i jistota ... :-)

10 1
možnosti
JN

J23o65s37e18f 15N90i46k49l

31. 3. 2019 16:54

...slyšel jsem, že někteří "kostlivci" zatím čekají ve skříni, jeden slovenský bloger píše o některých mezerách v jejím CV...jinak Slovákům a paní prezidentce gratulace...

1 3
možnosti
Foto

Kdyby měla Čaputová ve skříni nějaké ty "kostlivce", tak by je na ní vytáhli během předvolební kampaně - času na to měli dost.

10 0
možnosti
Foto

R^ Nevím, jak si nová prezidentka povede, ale už teď vím, co většina Slováků preferuje a za to zaslouží velké plus.

11 1
možnosti

R^

Gratuluji Slovákům!

Předběhli nás! Volbou Zuzany Čaputové si zvolili svobodu a demokracii, lidskost, úctu k pravdě, úctu k druhému člověku, úctu ke spravedlnosti. Je pravda, že Slováky probudila takřka politická vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové. Kéž bychom takovou oběť k našemu probuzení u nás nepotřebovali!

Bohužel, zatím volíme místo lidskosti lidovost a vulgaritu, místo úcty k člověku pohrdání druhým člověkem, místo úcty k právu ingerenci do soudní moci a místo svobodné země v rámci Evropské unie volíme servilitu cizím mocnostem!

:-)

12 1
možnosti
Foto

Ano, kéž bychom takovou oběť k našemu probuzení nepotřebovali

1 0
možnosti
JL

Také mám radost.:-)R^ (pro její liberální myšlení)

Co mi však radost nedělá, jsou některé komentáře. Zdá se že někteří jedinci vynášejí apriori soudy, aniž by jí dali možnost se projevit.

8 1
možnosti
Foto

Pane Leinere, všimněte si, že se jedná vesměs o příznivce prezidenta Zemana. Pro ně je slušnost sprosté slovo a slušný člověk nepřítel číslo jedna, protože vedle něho ještě více vynikne Zemanova sprostota, neomalenost a neovladatelné nutkání páchat zlo.

8 2
možnosti
Foto

Souhlas a karma, pane Trizuljaku. Dnes nedělám nic jiného, než karmuji články o paní Čaputové. Je to příjemná činnost.:-)

10 2
možnosti
Foto

I79v22a67n 54M16a47r31e16k

31. 3. 2019 15:25

Máte radost? No, ono si stačí přečíst reakce debatérů pod články na toto téma třeba na centrum.sk. A radost dostane poněkud hořkou příchuť. ;-(

3 4
možnosti
Foto

Ono si stačí i u nás přečíst diskusní příspěvky rudých noků, jak to nemohou skousnout, a radost je o to větší ;-D.

19 1
možnosti
  • Počet článků 1004
  • Celková karma 21,72
  • Průměrná čtenost 1190x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy