Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vážený autore, kdo je to lid? Snad se nedomníváte, že "lid" jste Vy?

8 9
možnosti
VF

V době mého mládí se říkalo - LID buduje socialismus, LIDI na to kašlou.

6 1
možnosti
Foto

:-)R^Ten výrok mě také zaujal. Jeho autor možná nechtěně odhalil způsob svého nazírání na svět i na politiku: "Já vám budu rozdávat, co je v podstatě vaše, a vy mě za to budete mít rádi, budete mě volit a nebudete zlobit.":-)

Tenhle nemravný a pokřivený pohled na svět však evidentně vždy nefunguje (neměl by fungovat) ani v mezilidských vztazích, ani ve společnosti a politice.

Z tohoto pohledu asi také Babiš nemůže rozumět aktuálním demonstracím, protože se zde nedemonstruje za vyšší mzdy a důchody, za levnější benzín a nižší daně, ale za nehmatatelné a přesto pro mnohé důležité hodnoty.

19 2
možnosti
Foto

Zaujímat postoje k výrokům je jistě až základ. Obzvláště s plným bříškem;-)

4 5
možnosti
Foto

Ti druzí nejsou bohužel o nic lepší. ..Rv

4 6
možnosti
VH
MB

Každá doba cosi nese, na dnešní je hodí - Je lépe, ale není dobře! Zase je tu Stranda! Někdo ulehne jako Andrej - probudí se jako silnější Bureš s čepicí na hlavě! Staněk koná kulturně a tak překonává Karla IV! Muž Šmarda chce konat ještě kulturněji - Je vyhlášen mužem na motocyklu, který se svou brašnou nesmí nikam dojet! Hamáček tedy usedá na Hradní Moped a odjíždí do přístaviště s Rejdařem jednat! Zázračná Schillerová opěvuje blahodárnost EET, která vše rozhojňuje. Státní dluh se tedy rozhojnil na 51 miliard Kč. Levicová ČSSD jednotně podporuje Oligarchu a pravicová KSČm se zdržuje hlasování! Já myslím, že Farář by měl ještě vstoupit do KSČ a Středulův, Odborový vliv by se měl zajistit i na Faře! Podobně rozšířit vliv i mezi Mnichy a Sestry do Kláštěrů! Pak to bude už zcela dokonalé a Občané budou spokojeni ! ... Je lépe, ale po duši člověku - Není dobře! [>-]

9 0
možnosti
Foto

Ono to ani s tím pumpováním není tak úplně pravda. Babiš sice v absolutních číslech "pumpuje" ale například důchodci jsou na tom v poměru ke mzdám hůř než za Kalouska.

Jediné co opravdu Babiš umí je zblbnout lidí.

Každopádně peníze nejsou všechno a vám karma.

18 3
možnosti
Foto

Peníze jistě nejsou vše, Jenomže, bez nich to jaksi nejde. Slovy a ideály lze krmit duši, tělo však jenom tím nelze.Ovšem s nasyceným tělem lze krmit slovy a ideály duše kohokoli.Dokonce i na blogu;-)

4 4
možnosti
OF

Četl jsem 10 rad papeže Františka, jak být štastným. Není tam nic o penězích

ani o demonstracích. Prví rada zní : Žij a nech žít.

Papež František by asi řekl : Nechte Babiše žít. Já s ním souhlasím.

Slunce v duši a krásné večerní scenérie v Úsově.:-P

4 2
možnosti
LB

K tomu se jen dodat, pane Filipczyku: nechte demonstranty žít!

9 0
možnosti
PK

No předchozí establishment je zase úspěšně odsával, tak tady máme tu vždy ceněnou rovnováhu. No jo, tolik peněz kolik bylo odsáto se AB těžko podaří "napumpovat" zpět.

Ať tak či onak byly pozvednuty alespoň směšné platy učitelů, integrovaných složek a úpravy u důchodců a mladých maminek. A to je dobře.

1 10
možnosti
VH

Je zajímavé, jak je pro Vás důležité, co s stalo v minulosti (mnohdy jen hubou tvůrců fake-ů) a méně zajímavá současnost.

Myslím, že bychom měli (oni by měli) zvedat ty platy a důchody s ostatními dávkami mnohem víc a rychleji. Vy jistě zatleskáte nezbytnému zvýšení daní (jinde vláda peníze nevezme), případně vysokému zadlužení - to dopadne až na děti a vnuky a tak daleko Vy myslet nehodláte.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1007
  • Celková karma 23,42
  • Průměrná čtenost 1187x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy