Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

KL

A co z toho plyne? Bude drahé vepřové? Jenom proto, že Romea...mmj, kam šly ty peníze?

3 1
možnosti
KL

Protože mě to zlobí. Vždyť to bylo v v Letech úplně jinak. Platila jiná vyhláška, jiná pravidla. Stejně,jak nemůžete nepoctivce machat

ve Vltave. Bylli to kočovníci,zloději,bez domovského prava. A asi jak si řekla o trestni stíhání.

8 3
možnosti
JS

Ten článek je dost zkreslený. Například se tam píše, že v roce 1940 "ještě v Německu nevznikaly koncentráky". Ve skutečnosti tam první koncentrační tábory pro politické odpůrce režimu (hlavně komunisty a sociální demokraty) vznikly již v roce 1933. Prvním táborem byl tábor v Dachau, který má skutečně děsivou historii. Utrpení lidí v táboře v Letech bych rozhodně nebagatelizoval.

5 2
možnosti
PK

Ne, že bych se zastával Filipa ale nebyla to diskus o úbytku vepřového na trhu....?

9 2
možnosti
DR

Byla. Ale proč si nepřihrát klasickou komunistickou polívčičku že.

4 3
možnosti
KL

Na Vinohradech uklízí vězni ulice. V rámci trestu. Doufám, že tam za padesát let bude další tábor.

6 1
možnosti
VS

Já zase doufám, že jednou poberete trochu rozumu.Rv

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

KL

Nikdo z nás válku nepamatuje. Nemyslím si, že všechny archivy jsou bez chybějících stránek. Nechte to být.

3 3
možnosti
Foto

Nenechal to být soudruh Filip svojí naprosto nehoráznou hláškou. Nebýt takových lidí jako on (nebo také okamurovců, kteří existenci toho tábora zpochybňovali), mohlo to být už dávno v klidu, jak by se na slušnou a spořádanou společnost patřilo.

11 10
možnosti

Naciste byli od zacatku extremni antikomuniste. Komuniste byli mezi jejich prvnimi politickymi oponenty, ktere perzekuovali a prvni obyvatele koncentracnich taboru. Pouze v obdobi smlouvy mezi diktatory byl jejich antikomunizmus pozastaven, a u komunistu boj proti nim, a pak to zase pokracovalo... takze naciste jsou v prvni rade vasi antikomunisticti kolegove a je pravdou, ze mnoho antikomunistu jejich skutky zlehcuje a dobu pod nimi u nas dokonce oznacuje za lepsi, nez za vlady komunistu.

Ceske zdroje vcetne ceske verze wikipedie extremne cenzuruji informace o nacistech, vynechali jejich antikomunistickou soucast, takze mozne trochu chapu, ze Cesi o historii moc nevi. V ceske Wikipedie verzi o nacizmu nenajdete antikomunizmus ani jednou. V anglicke hned na zacatku, a ma tam cely odstavec jako dulezita soucast nacizmu.

"jde o totalitní ideologii založenou na vypjatém nacionalismu, rasismu, prvcích socialismu, militarismu a antisemitismu."

https://cs.wikipedia.org/wiki/Nacismus

"Nazism is a form of fascism and showed that ideology's disdain for liberal democracy and the parliamentary system, but also incorporated fervent antisemitism, anti-communism, scientific racism, and eugenics into its creed."

https://en.wikipedia.org/wiki/Nazism

7 2
možnosti
MK

Nacisté a komunisté jsou na stejné lodi. Jediný rozdíl je, že komunisté jsou internacionální, kdežto nacisté jsou nacionální. Jinak stejná ideologie, stejná nenávist k lidem jinak smýšlejícím, stejné prostředky, stejný cíl. Vytvořit nového člověka, který bude uvažovat v mantinelech daných tou či onou ideologii.

11 1
možnosti
ES

Mám pár otázek:

1.Proč předražený prodej nevyšetřuje policie tak jako předražené pandury letadla Kasa a další causy předražených nákupů státem?

2. Není to náhodou tak že někdo kdo ten předražený nákup od soukromého majitele schválil dostal od tohoto majitele úplatek .Pokud nedostal tak je to blb.

3 0
možnosti
Foto

A co ta policie může vyšetřit, to už si vrabci cvrlikají v TV, že Čína luxuje evropské vepřové.

1 4
možnosti
  • Počet článků 1007
  • Celková karma 23,91
  • Průměrná čtenost 1187x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy