Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Díky!

Je dobré si uvědomit, že semenění strachu do společnosti jakožto faktoru k ovládání společnosti se neustále děje především Milošem Zemanem, Andrejem Babišem, komunisty a okamurovci. A desinformační paláce tomu pomáhají! Jejich lži právě především komunisti a okamurovci mezi námi rozšiřují!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Rudohnědá koalice už řádila v Evropě ve třicátých letech. Zajímavá je tato historická afinita rudých a hnědých, či narudlých a nahnědlých, která má stále nové výhonky... Nejenom zajímavá. Je také nebezpečná, ohrožuje svobodu a v konečném důsledku i životy lidí.

2 0
možnosti
JM

Pro komunisty platí čím hůře, tím lépe. Takže myslím, že zatím nemají šanci. Ale pokud se nám lidem podaří vyvolat novou světovou válku nebo třeba globální ekologickou katastrofu - jako že lidstvo na toto talent má, pak mohou komáři opět šanci dostat.

0 0
možnosti

Komunisti lepší šanci než mají dnes už snad mít ani nemohou! :-)

1 0
možnosti
JB

J70i37r77i 87B97o18r

18. 8. 2019 10:35

Komunistický poslanec Valenta napsal"možná že byli Milada Horáková a Heliodor Píka popraveni trochu tvrdě). Předpokládám že nyní by komunisti popravovali měkce.

3 0
možnosti
Foto

Ten Valentův výrok bohužel přesně charakterizuje komunisty, jejich zvrácenost, neschopnost reflexe a prastarou zaslepenost.

Prarodiče mojí ženy zahynuli v důsledku pobytu v komunistických lágrech tak nějak "trochu tvrdě", že ano. A můj kmotr, jemný, čistý nevinný člověk seděl x let v nejhorších pracovních lágrech taky tak nějak "trochu tvrdě". Přitom měl doma ženu a malé děti... Soudruh Valenta by mu jistě donesl do kriminálu křeslo, aby seděl měkčeji. To je od něj zrůdné, takhle vůbec mluvit.;-(

3 0
možnosti
MV

Kdyby kominusti "mohli" i dneska, klidně to daj. O tom jsem přesvědčenej

4 0
možnosti
Foto

Nezměnili se, popírají své zločiny a jakmile dostanou šanci, tak znovu kopou. Navíc nemám příliš mnoho pochybností o tom, že by naši zemi kdykoliv znovu zradili, jak to v historii prokázali už vícekrát.

Zdravím a dík za zastavení

2 0
možnosti
LH

To s tím Gottwaldem máte odkud? Nebo typické JPP...?

0 2
možnosti
Foto

Cesta letadlem, při jeho zdravotním stavu, byla rozsudkem smrti. Je však otázkou, kdo na způsobu cesty trval

6 0
možnosti
JM

Souhlas pane, ale až na jednu věc. To, že by Gottwaldovi pomohli v Moskvě do pekla skutečně prokázáno není. Prostě měl syfilis a pak se uchlastal, což urychlilo jeho další neduhy.

1 0
možnosti

Ale vražda vyloučena není! Tak jsem to vnímal já v té době! :-)

1 0
možnosti
Foto

:-(R^ Je stále třeba to připomínat.

6 0
možnosti
Foto

Zcela určitě. A moc díky za zastavení, Jiří :-)

0 0
možnosti
Foto

Pozdrav do dálav, Tomáši, Přeji šťastný návrat

0 0
možnosti
Foto

... je potřeba to neustále připomínat, a to tím spíš, že u moci jsou lidé tak či onak spřažení s touto minulostí - karma karmoucí R^R^R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 1002
  • Celková karma 21,77
  • Průměrná čtenost 1193x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy