Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Akce v roce 68 se v principu nelišila od jiných podobných invazí. Účelem je vždy stabilizovat stávající government, který se ocitnul v nesnázích. To platí obecně pro jakoukoli misi - nejen pro misi Polska, SSSR a dalších zemí v roce 1968, ale také pro mise české armády v Iráku, Afghánistánu, a další.

2 8
možnosti
MV

Doporučil bych provozovateli kolotoče, na kterém sedíte, přidat rychlost. Pak by z vás vylitlo mnoho dalšího moudrého, čím byste rozveselil lidi v okolí.

14 0
možnosti
JS

Tank je přece úplně běžný dopravní prostředek. Tenkrát jich v SSSR bylo možná víc než aut.

9 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OT

To co Grospič tvrdí je skoro stejné, jako kdyby v listopadu 1989 130 komunistů viselio na lampách a všichni by tvrdili, že jsou to oběti dopravních nehod.

12 0
možnosti
Foto

Jooo, přesně tak. V Maďarsku měli v roce 1956 několik desítek tisíc obětí dopravních nehod za pár dnů dnů během ruské přátelské návštěvy pod vedením soudruha maršála Koněva....

10 0
možnosti
Foto

Už jsem to někde zmiňoval. On samozřejmě soudruh Grospič dobře ví, co to bylo. On to prostě jenom zkusil, jestli už nejsme vyhaslí. Asi ho překvapila reakce občanů, kteří ještě pamatují vpád Avarů do naší země. Komunistům zase bylo blbé ho vyhodit, protože je mezi nimi ještě řada soudruhů typu Ondráčka st., jenž má na věc jasný názor a jakoukoli změnu mimo tvrdý stalinismus by bral jako odklon od jediné správné linie.

Soudruh Grospič je však důležitý, Připomíná nám všem, co je to za sebranku, která ho volí.

15 0
možnosti
Foto

Je to tak, jak píšete. Mně připadají stejně zoufalí, jako kdysi Jakeš se svým projevem "Jako kůl v plotě" Loď je prohnilá, do podpalubí teče, děr přibývá. I to soudružské semknutí kolem Grospiče je spíše výrazem zoufalství... Jen ať to lidé vidí. Jenom si ani nechci představovat, kam jejich elektorát zamíří.

7 0
možnosti
MB

Opravdu jsem si nemyslel, že se 21.08.1968 ještě bude rozebírat. Okupace, komise - Kdo sdělil okupace - Šel od válu. Kdo znal Čukotku, dokonce Kamčatku Ideální soudruh do čela čehokoliv. Brežněv zabil do socialismu svých 21 hřebů. Levicové, šeříkové snílkovstí skončilo a k tupým totalitářům se přidali další s výhodami - Klasika

Mne spíše fascinuje, jak blbě KSČm s tím odkazem nakládá ! Jde o nesmírně citlivé téma, od nevinně zabitých - po zlomení páteře národa. Potupa, rarita - Garant blaha přepadává své spojence a říká, že tak se bude budovat lépe. Soudruh velkého přirození přijde s teorií dopravních nehod - Filip, novodobý milionář a kulak na jeho tvrzení neshledává nic špatného ! Dnešní Komunisté došli tak daleko, že se přetvořili v prostou firmu ! Špatně se vyjadřuji, žádnou prostou - SPROSTOU ! ... :-)

11 0
možnosti
Foto

Četl jsem někde, tuším u pana Buriana, že Varšavská smlouva byla patrně jediným vojenským paktem, který přepadal výlučně jen vlastní členy

5 0
možnosti
JV

J81i89r68i 94V80r80a84b50e44c

4. 11. 2019 17:22

R^

Ta osoba dělá svému jménu čest ;-D ovšem zapomněl jedno s v (Gross- velká) ;-D

7 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1007
  • Celková karma 23,72
  • Průměrná čtenost 1187x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy