Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas R^, dík.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ubohý komentář. Prostě Havránek.

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

,,Stanislav Grospič (* 25. července 1964 Mladá Boleslav[) je český politik, od roku 2002 poslanec Parlamentu ČR za Středočeský kraj, člen a místopředseda KSČM. V roce 1987 vstoupil do KSČ, poté se stal členem KSČM. Co z toho plyne? V r.68 mu byly 4 roky., což jej ovšem neomlouvá!Z původně předlistopad. ouřady karier. politik v řadách současných kom. A aby si udržel post a sesli, je schopen prohlásit cokoliRv Ovšem až tak se kariérně neliší od mnohých jiných, atˇ se etablují v kterýchkoli partajích:-/

3 0
možnosti
Foto

R^ Přesně. A teď si představte, že jsou tu mnozí, kteří to bagatelizují a omlouvají. A pojďme ještě dál a představme si, že by byli komouši ve vládě. Zavedl by jejich ministr školství zase do osnov Poučení z krizového vývoje?

15 0
možnosti
Foto

Podle všech svých dosavadních projevů chování by komunisté zrušili restituce a chtěli by od restituentů vše zpátky. Zaútočili by tvrdě na církve a náboženské společnosti. Ten, kdo by tvrdil, že v roce 68 šlo o okupaci, by byl tvrdě postižen, kritici komunistů by se ocitli za mřížemi anebo v psychiatrických léčebnách, jako zcela pobloudilí a hodni jen tvrdých psychofarmak. Strhli by nás znovu do područí Kremlu. atd. Vždyť tohle všechno už předvedli a nikdy to fakticky nelitovali a nekáli se za to.

12 0
možnosti

Jen obtížně si dovedu představit horší nadávku, než někoho označit jako komunistu. Grospič je komunista a tím je řešeno vše. Vám karma.

13 0
možnosti
Foto

Nadávkou je i oslovení soudruhu. Administrace blogu maže příspěvky, v nichž se objeví.

6 0
možnosti

Pan komunista by za tohle prohlášení potřeboval pořádně přes hústa a nazvat to pohlazením. Neomalenost a hulvatstvi komunistů skončí až s posledním z nich. Co asi tihle komousi učí jejich "mladé soudruhy". Hnus!

13 0
možnosti
Foto

Jauvajs, to by z něj byl "mučedník svobody názoru"! ;-D A ostatní souzi by se kolem něj ještě mohutněji semkli

6 0
možnosti
  • Počet článků 1001
  • Celková karma 21,65
  • Průměrná čtenost 1194x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy