Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A dnešní soudce rozhodne, že prezident smí beztrestně urážet a pomlouvat. Vracíme se zpět. Vám, pane Trizuljaku, karma a poděkování.V

7 0
možnosti
Foto

Tak nějak vypadá dnešní "nezávislé" soudnictví.

Zdravím, paní Jandová, přeji Vám pěkný a příjemný den.

0 0
možnosti
Foto

Ale k tomu je nutné dodat, že v Programovém prohlášení K 231 z 2. června 1968 se mimo jiné psalo: "Nezapomínáme ani na okamžik, že právě v KSČ vznikly síly a byl dán podnět k hluboké národní obrodě, že právě komunisté dokázali v zájmu národní budoucnosti podstoupit nesnadný boj za očištění dobrého jména naší země proti národním pokřiveninám." "Socialismus je nám samozřejmou a nespornou skutečností."

Psalo se tam toho mnohem více v tomto duchu, ale k zamyšlení to snad stačí.

1 3
možnosti
MB

No Prohlášení bylo povícero ! "Já bych asi taky", v r. 1946 volil Klému, program byl Super ! Gottwald sliboval: Podporu živnostníkům, půdu soukromým zemědělcům (ty ujišťoval, že ke kolektivizaci nikdy nedojde a, věřícím náboženskou svobodu. On vlastně usiloval o naše prosperující Rakousko ... ! :-)

7 0
možnosti
Foto

Marku, děkuji za článek, Alžbeta

4 0
možnosti
Foto

Zravím Alžběto a moc děkuji za zastavení, potěšilo mě :-)

Přeji krásný celý nový rok 2020

1 0
možnosti
Foto

Soudci v totalitě byli oporou systému. Právnické fakulty nadále vyučují studenty jak si uchovat moc "občanů s právnickým vzděláním". Státním zástupcům (prokurátorům) je ponechaná moc, která jim nepřísluší. Kolik ze současných 281 zákonodárců bychom měli přesvědčit o tom, že nejenom zvířata, ale také jejich spoluobčané si zaslouží, aby byli pod ochranou zákona?

Poslanci a senátoři vytvořili a schválili zákony, které dovolují nejenom psychicky, ale i materiálně stíhat své spoluobčany. Dovolují okrádat voliče, kteří je posadili do senátorských a poslaneckých křesel. Týrání zvířat je zákonodárcům přednější, než chránění občanů před jinými občany podvodníky. Prebendy ze soudních sporů, které plynou do kapes advokátů a státních úředníků jsou jim milejší, než občanská práva spoluobčanů.

Ústavním soudcům je nedodržování zákona lhostejné. Rychetský si stěžuje, že je soudců málo. Místo zrušení špatných předpisů (což je posláním ÚS) pouze "naleznou" nezákonnost.

Bývalá ministryně Válková je zářným vzorem spravedlnosti.

Probudí se senátoři a poslanci?

8 0
možnosti
  • Počet článků 1007
  • Celková karma 22,68
  • Průměrná čtenost 1187x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy