Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Doufám, že nový předseda senátu Vystrčil se nenechá zastrašit a tuto Kuberovu rozdělanou práci dokončí.

15 2
možnosti

Vystrčil zatím takovou důvěru moji nemá! :-)

0 1
možnosti

Rekne bush, lryenova nebo merkelova, ze to je nepripustne?

1 3
možnosti

Naopak poskozujeme jejich zajmy

1 2
možnosti

A podpori nas nekdo na zapade? Nikdo....nikdo...nikdo...navic jdeme proti politice eu

1 7
možnosti
RS

R14u54d96a 47S15l42a23v83í71k

19. 2. 2020 17:47

Máš vždycky plnou hubu keců o suverenitě Česka a najednou chceš škemrat na Západě o pomoc ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
JZ

Cesta na Tchajwan není porušením politiky jedné Číny, I senátoři uznávají Tchajwan jako součást Číny, předseda Kubera tam měl jet s našimi podnikateli a pomoci jim s obchodními příležitostmi. Na tom není nic špatného.

14 1
možnosti
RW

A na Krym naše parlamentní delegace může taky? ;-D

4 5
možnosti
JV

Jakákoliv spolupráce s jinými zeměmi nemůže být podmíněna tím, že nám protistrana bude diktovat, s kým se jakýkoliv politik nebo občan ČR smí nebo nesmí setkat nebo kterou zemi smí nebo nesmí navšívit. To je tak neskutečně za hranou, že to nelze absolutně ničím pardonovat.

Nepřeji si, aby se představitelé tohoto státu poníženě plazili před čínskými rozmary. Jejich peníze, pokud kdy nějaké do ČR přijdou, za to nestojí.

Vám karma.

13 1
možnosti

Eu vyhrozuje polsku, madarsku i nam, jsou ekononicke sankce vuci rusku, iranu, kube, venezuele, cle nato turecku vrazdi kkurdy chce svrhnout asada, nechte toho strasneho pokrytectvi

3 9
možnosti
Foto

Je třeba si celý text přečíst a teprve pak se pustit do psaní blogu. Vyhrožování vypadá jinak. Vrcholni politikové by se neměli rekrutovat z komunalu či kolchozu, mezinárodní politika není o uklidu sněhu a vyvážení popelnic - je jasné, že pan Kubera, pocházející z tohoto prostředí potřeboval poučit od zkušených, takže je moc dobře, že mu pan prezident tyto informace předal R^

4 17
možnosti

P22e64t38r 81Č83e60j74k94a

19. 2. 2020 16:54

Je to velmi jednoduché...... ČR deklaruje, že zastává v souladu s EU politiku jedné Činy a uznává její územní celistvost. Jde o oficiální politiku českých vlád, a to dlouhodobě..... pokud tedy píšete o nějakém právu suverénní samostatné zahraniční politiky, tak se musíte zároveň vypořádat s touto dlouhotrvající deklarací této mezinárodní politiky. Nemůžete deklarovat politiku jedné Číny a zároveň jezdit na Tchaj-wan s politickou reprezentací (protože tím tu deklarovanou politiku jedné Číny flagrantně porušujete). Takže Čína samozřejmě vcelku logicky reaguje podrážděně..... a v podstatě je balónek na naší straně - pokud uznáváme v souladu s EU politiku jedné Číny, tak vládní a političtí představitelé státu nemohou létat na Tchaj-wan a setkávat se s Dalajlámou..... a nebo tu politiku jedné Číny jako jedna z mála zemí odepišme..... a uvidíme, jaké to bude mít politické a ekonomické dopady. My se snažíme zase být jako ta princezna koloběžka - oblečená / neoblečená.... jedna Čína ale zároveň politicky uznáváme Tchaj-wan. Není to možné.

3 9
možnosti

P39e86t49r 55Č30e73j95k48a

19. 2. 2020 17:00

Je to asi jako kdybyste uznávali jednotu Velké Británie a jezdili se setkávat s politiky usilujícími o odtržení Skotska. Je to asi jako kdybyste uznávali jednotu Španělska - a přitom se setkávali s politiky, kteří podporují samostatnost Katalánska..... je to asi jako kdybyste uznávali jednotu České republiky - a přitom byste se setkávali s hnutím, které chce odtržení Moravy a Slezska..... někdo samozřejmě může přijít s tím, že srovnávám totalitní zemi s demokratickými státy - samozřejmě - ale na územní celistvost státu jsou citlivé úplně všechny země bez ohledu na formu vlády...... Troufám si říct, že je mnohem víc potřeba na to nahlížet pohledem mezinárodní diplomacie (elementární zájem každého státu je jeho celistvost), než politiky (fuj v Číně vládnou komunisti).....

3 6
možnosti
Foto

Joj, když jsme schválili dohodu o strategickém partnerství, v níž jsme se zavázali držet politiku jedné Číny, tak bychom se měli zdržet všeho, co by mohlo vést k podezření, že chceme osahávat její nezletilé děti, tj. třeba Tchajvan, která se jejich maminka odmítá pustit prozatím do světa. Není divu, že reaguje poněkud přepjatě.

Pokud tedy jsme přesvědčení o opaku, měli bychom spokojit s přemlouváním maminky, že může synáčka pustit ven.

4 6
možnosti
MB

p. Řezník a o tom to je, hlásím - MY, v naší rodině - Jsme NIC neschválili ! :-)

8 0
možnosti

Cina ma pravo zavest ekonomicke sance proti cesku jako my jsme zavedli ekonomicke sankce proti rade zemi jako iran, rusko, venezuela, korea

4 3
možnosti
Foto

Jakýkoli podobný dopis od jakékoli země by měl vést k okamžité protestní nótě a nejlépe vyhostit velvyslance. Vše zveřejnit a politici by měli svorně protestovat. Tohle si nesmí nikdo dovolovat.

20 0
možnosti

Tohle si dovolujeme vuci rusku, iranu, kube, v posledni dobe hrozi eu i polsku a madarsku

1 7
možnosti
  • Počet článků 1007
  • Celková karma 23,45
  • Průměrná čtenost 1187x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy