Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Ne, klacek, či kyj, ale karma vám právem patří !!R^V

2 0
možnosti
MS

Článek krátký, ale psychologický efekt velký. Myslím si a je to jen můj osobní pohled, že všichni blogeři, komentátoři a diskutéři máme jedno společné.

Osobní touhu vyřvat do světa tu svoji pravdu. Akorát tím řvaním se vědomě, nebo nevědomě vyřazujeme ze slušné konstruktivní diskuze. Proč řvát, když posluchač není hluchý?

0 0
možnosti
Foto

Fajn stručně napsaný příspěvek s mimořádným psychologickým efektem. Osobní touha autora příspěvku ROZHODNĚ nebyla touhou vyřvat do světa tu svoji pravdu. A tím pádem se - jako jediný zde - vědomě nevyřadil ze slušné konstruktivní diskuse. Je milé, že neřve, vždyť posluchači zde nejsou hluší.

Děkuji a moc zdravím, pane Svobodo :-)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Marku, hezká nadsázka. Víte co si o mazání na netu myslím, ale tady jste opominul významný aspekt. Ten klacek vlastně přes kamínka nakonec posloužil a šířil teplo mezi lidi. Tomu se říká zákon zachování energie. Snad se nehněváte, chtěla jsem do vážné diskuse vnést trochu srandy. :-)Pozdravuji. R^

2 0
možnosti
Foto

Vždyť to tak je! A ten, kdo hodil klackem (pokusy urážet a napadat), se nejvíce vzteká právě kvůli tomu, že se minul účinkem, když se jeho snaha obrátila ve směšnost. Ve zdroj pobavení ;-D

Ale neříkám, že by mě to zrovna hřálo u srdce, když do mne nebo do mých blízkých někdo zlomyslně šťouchá ;-D

Dano, děkuji za milé nadlehčení diskuse humorem.

0 0
možnosti

R^

Přesně v tomto duchu se tu vedou některé diskuse!

Naše společnost ztratila úctu k Bohu, tím ztratila úctu i k člověku. Vytratilo se úsilí o příjemnou společnost a příjmené soužití. Jsme plni závisti, nenávisti a zloby. Proč? Vždyť je ten náš život tak krátký!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Moc zdravím, Bohumíre, dělám si z těch infantilních diskusních triků šprťouchlata. Protože ti, kdo tak mluví, chtějí, aby to bylo bráno vážně. Aby to zraňovalo. Jakmile to přestaneme brát vážně, když to budeme to mít za směšnou věc a odmítneme nechat se tím zraňovat, přijdou tito lidé o svoji "hračku" ;-D

A máte pravdu. Chesterton napsal, že "Když lidé ztratí víru v Boha, pak uvěří čemukoliv" (možná to necituji přesně doslovně, ale smysl je zachován). Spisovatel to vystihl geniálně, přesně tak se otevírají dveře lhaní a propagandě.

Společně se ztrátou víry v Boha se vytratí i úcta k člověku a ztratí podstatu úsilí o příjemné soužití. Protože příjemné soužití postavené na principu "mít se fajn" nestojí na pevném základě, protože tím základem je úcta k člověku. A úcta k člověku není možná, když chybí jasné vědomí o jeho skutečné hodnotě a původu.

Takže, my se máme po materiální stránce dobře jako nikdy předtím v historii a máme velké svobody. A přesto je spousta lidí naštvaných. Protože bez Boha nic neuhasí žízeň duše (a tam, v neuhašené žízni duše, je zdroj nespokojenosti a naštvanosti)

Děkuji za zastavení a přeji všem krásný den :-)

0 0
možnosti
Foto

Rád jsem pobavil a dík za zastavení :-)

0 0
možnosti
Foto

i cenzoři mají výčitky svědomí

2 1
možnosti
ZS

chudák prateta ... ta to dostala z jedné vody načisto

1 0
možnosti
Foto

Ta za to vůbec nemůže ;-D

0 0
možnosti
VV

Vtipn, karma. Ale vsem se to libit jiste nebude.

2 1
možnosti
Foto

Však jsem to taky nepsal proto, aby se to líbilo všem ;-D

3 0
možnosti
KT

Osobně jsem proti jakémukoliv mazání s výjimkou Jiřího Hermánka.

Každý je za své výplody odpovědný, nevadí mě ani ostřejší výrazy, ba ani napadání moji osoby, natož pak nekorektní názory.

4 1
možnosti
Foto

Jasně, proti tomu nic nemám, respektuji. Každý má svoji míru citlivosti a pokud není tragikomicky přecitlivělý (takových je tu opravdu málo), tak je třeba tu jeho míru ctít.

Dík za zastavení a přeji hezký večer :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1011
  • Celková karma 23,93
  • Průměrná čtenost 1182x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy